MafiaTurk - Mafia Türkiye Topluluğu

Tam Versiyon: Mafia 2 Mafia 3 ten daha iyi.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: MoOVW1.png]

Oyun çıklalı baya bir zaman olsa da karşılaştırmalar halen devam ediyor. Ben kendi görüşümü yazıyorum buraya Mafia 3 oyunu Mafia serisine hakarettir. Bunu oyun diye piyasa süren firmanın tamamen açgözlülüküdür. Mafia Lost Heaven çıktı oo baktılar oyun baya sattı hikayesi de güzel, daha sonra Mafia 2 çıktı bu sefer grafikleri hikayesi en ince ayrıntısına kadar yaptılar bu sefer gene satışlar patladı oyun satıldı, daha sonra firmanın parası bitti stüdyoları kapatıldı ne yapsak ne etsek derken Mafia 3'ü çıkartmaya geldiler oyun tamamen eksik bir şekilde buglarla ve hikayesiz şekilde sonra alan bin bir pişman oldu hikaye hep aynı şeylerden ibaret oynayış yok tamamen shooter tarzı oyuna döndü ve alay konusu oldu. Mafia 2 ye yeni DLC yapıp satsalar daha çok kazanlı olurdu hepsi gene Joe ile ayrıldığımız yoldan başlardı hikaye.


Karşılaştırma Videosu

Benim için mafia 2 hala bırakamadığım oyunlardan bir tanesi, Hala bırakamadığım için mafia 2 mp oyunu oynuyorum. Hileciler çoğaldığı için oyunun içine ediyorlar. 2 tane server var. m2mp-01b-rc2-1'de
@vitolen güncel sürüm kurmalısın Big Grin Birde oyun yayılmadı bir türlü bir kitle olsa herkes azimle oyunu oynar.
Kesinlikle katılıyorum. Mafia 3'ü hiç indirmedim bu saatten sonra da indirmem heralde.
(15.02.2017, Saat:03:26)VitoBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesinlikle katılıyorum. Mafia 3'ü hiç indirmedim bu saatten sonra da indirmem heralde.

Oyunun tanıtım videosu yayınlanır yayınlamaz soğudum zaten oyundan.